Mijn naam is Stefan Gerrits

 

Wat als hobby begon voer ik nu met veel passie uit..

 

Je kunt bij mij terecht als je vast zit in oude patronen, om de rust te ervaren waar je al zo lang naar opzoek bent, als je eindelijk van die ene klacht af wilt, of gewoon omdat je het waard bent jezelf een update te geven.

 

Sinds een aantal jaren ben ik flink bezig met zoeken naar de juiste stappen om te zorgen dat ik mensen beter kan helpen..  een greep uit de dingen waar ik mee bezig ben geweest de afgelopen jaren: Touch of Matrix therapeut, Ontspanningsmasseur,

De Rustgever, diercommunicatie
Touch of Matrix groepstherapeut

Uit deze cursussen / ervaringen heb ik de sterke dingen gepakt die mij het beste liggen, hiermee ben ik gaan spelen en zo kreeg mijn behandeling langzaam een steeds duidelijker karakter.. Ik merkte toen ik energetisch bezig was dat mensen al rustig in hun hoofd werden als ik een hand op de schouder legde.. Ook met mijn Touch of Matrix behandelingen merkte ik dat hier mijn kracht zit.. mensen tot rust brengen.. en zo is de naam " De Rustgever" ontstaan.. 

 

Ik mag andere mensen helpen.. laten ontspannen, rust geven.. en ik mag zelfs oude klachten, gedachten, overtuigingen die er zitten laten oplossen.. mensen inzichten geven, mensen weer tot zichzelf laten komen..

wow ... zo mooi om te doen..

 

 

 

 

Over mij